Bayrampaşa Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02125654274
WEB http://tunasaglik.meb.k12.tr
Adres : İsmetpaşa Mahallesi Tuna Caddesi No1 Bayrampaşa
VİZYON : TOPLUMA YETİŞTİRDİĞİMİZ BİREYLERİN; EVRENSEL VE ULUSAL DEĞERLERİ BENİMSEYEN, ARAŞTIRAN, SORGULAYARAK ÖĞRENEN, ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA SAHİP ÇIKAN, YARATICI, TARİH BİLİNCİNE SAHİP, YETENEKLERİNİ ÜST DÜZEYDE KULLANABİLEN KİŞİLER OLMASI İÇİN ÇABALAYAN BİR OKUL OLMAKTIR. HEM AKADEMİK BAŞARI, HEM DE SOSYLA YAŞANTI ZENGİNLİĞİ TEMEL İLKEMİZDİR.
MİSYON : SAYGILI, BAŞARIYI HEDEFLEYEN, İÇİNDEKİ ARAŞTIRMA VE MERAK DUYGUSUNU DAİMA KORUYAN, GÖREV VE SORUMLULUK DUYGUSUNA SAHİP BİREYLER YETİŞTİRMEK.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : TEKLİ
Saatler : 08:15 17:50
Isınma : KALORİFER
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : YAKIN OKULUMUZA AKSARAY-HAVAALANI METROSUYLA, 36ES,36,32,32A,32T İETT OTOBÜSLERİ İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ BAYRAMPAŞA İLÇESİNDE TUNA CADDESİ ÜZERİNDE, OTOBÜS DURAKLARINA VE AKSARAY METRO DURAĞINA YAKINDIR.